:: Home :: Diensten :: Aanbiedingen :: Bestel :: Leden :: Support :: Contacteer Ons :: English
 
 


Submenu:
» Hosting Accounts
» Dedicated Servers
» Internet Domeinen
   
» Vergelijkingstabel
» Aanbiedingen
» Bestel Nu!

 

   
Bent U het beu om om de paar maanden te veranderen van web host? Bent U de slechte support en overbelaste servers moe? Bent U het moe om het gevoel te krijgen dat Uw website niet belangrijk is? Waarom geeft U ons dan geen kans om onszelf te bewijzen tegenover U en een permanent huis uit te bouwen voor Uw website!

Hosting Accounts
Hosting Accounts zijn in de praktijk virtuele accounts op onze servers. Deze accounts zijn een flexibele oplossing voor zowel particulieren als voor KMO's die op zoek zijn naar een permanente thuis voor hun websites. MyServer.be's virtuele hosting accounts reduceren de kosten om een online aanwezigheid op het Internet te onderhouden door verschillende websites onder te brengen op 1 enkele server die geconnecteerd is op onze high-speed, fiber optic Internet backbone.  »

Dedicated Servers
Dedicated servers zijn beschikbaar voor klanten met hogere eisen en voor klanten die nood hebben aan een hoger volume van datatransfer. MyServer.be's dedicated servers voorzien elke klant van een complete hosting oplossing inclusief alle hardware, software, netwerk aparatuur en support noodzakelijk om een eigen server te beheren.  »

Internet Domeinen
Internet Domeinen kunnen aangekocht worden op onze dedicated webpagina voor domeinnamen. Op dit moment kunnen wij U volgende TLD's aanbieden voor snelle registratie : .COM/.NET/.ORG en .BE. Andere domeinextensies zijn beschikbaar op aanvraag.  »

Kan U geen oplossing vinden die overeenkomt met Uw noden?
Contacteer ons ervaren en vriendelijk verkoopsteam om voor U een specifieke hosting oplossing uit te werken. Gelieve een email te sturen met al Uw noden naar

Home | Diensten | Aanbiedingen | Leden | Bestel | Support | F.A.Q. | Contacteer Ons
Algemene Voorwaarden | Privacy Beleid

Copyright © 2001-2023 MyRoot BVBA Alle rechten voorbehouden.
MyServer.be is een service aangeboden door, uitgebaat en eigendom van MyRoot BVBA.